Marielle

De souls & stories van deze creatieve ondernemers heb ik al mogen vastleggen! Klik op de foto voor de fotoserie en om hun verhaal te lezen. 

Portfolio

Maike - Het Tekstveld

''Tijdens de shoot was het erg gezellig en stelde Iris mij ontzettend op mijn gemak. Ik ben echt heel erg blij met het eindresultaat! Mijn beeldbank is weer helemaal up-to-date en ik hoop dat ik in de toekomst Iris vaker mag inschakelen’'

Marielle - Graphics by mariel

''Op de dag zelf voelde ik me gelijk op mijn gemak bij Iris, ze heeft leuke ideeën, is creatief in haar manier van fotograferen! Toen de eerste beelden als sneek peak binnen kamen was ik gelijk verkocht. Al met al, echt een aanrader!’'

@soulsandstories.nl

Volg me op instagram

Contact

Portfolio

Aanbod

Over

HOME

Website Assets-Arch Outline

Dit wil ik!

Mariëlle is grafisch ontwerper en zij ontwerpt geboortekaartjes en trouwkaarten.  Mariëlle haar werkwijze is heel persoonlijk; Hierdoor is het belangrijk dat naast de persoonlijkheid ook de werkwijze van Mariëlle goed zichtbaar is in haar branding. Voor de branding fotoshoot van Mariëlle hebben we gekozen voor een locatie met een huiselijke uitstraling, omdat dit bij haar manier van werken past. Door het kiezen van een passende locatie komt de identiteit van Mariëlle én van haar bedrijf goed naar voren. Voor de branding van Graphics by Mariël heb ik portretfoto’s gemaakt, foto’s van het werkproces en van de sfeer. 

Branding fotoshoot met Mariëlle van Graphics by Mariël

Dit wil ik!

Naast haar bedrijf Sharon Fotografie, heeft Sharon Your Blooming Business opgericht. Vanuit bewustwording en innerlijke kracht helpt zij andere fotografen met het verder ontwikkelen van hun bedrijf, zodat zij kunnen groeien. Om tijdens de branding fotoshoot dit persoonlijke, het stukje bewustwording en de innerlijke kracht vast te leggen, hebben we veel aandacht besteed aan de setting. Rust, persoonlijk en krachtig. Dit is goed terug te zien in de foto’s en de branding van Sharon en haar bedrijf. 

Branding fotoshoot met Sharon Your Blooming Business

Dit wil ik!

Maike is tekstschrijver en schrijft vooral SEO-teksten, productteksten en blogs voor webshops. Op social media deelt Maike haar kennis over het schrijven van goede teksten om zo nieuwe klanten aan te trekken. Om goede teksten te schrijven voor haar opdrachtgevers, gaat er altijd een creatief denkproces aan vooraf. Dit wilde Maike vastleggen in plaats van de ‘standaard laptop-foto’. Samen hebben we nagedacht over de vorm, setting en mogelijkheden, zodat Maike precies de foto’s kreeg die passen bij haar en haar bedrijf. 

Branding fotoshoot met Maike van Het Tekstveld