Want jezelf koppelen aan jouw bedrijf is misschien niet het eerste wat je doet als je een bedrijf opzet. Terwijl dat je juist onderscheidt van anderen. En daarnaast is jezelf laten zien zo belangrijk; jij bent de ziel van jouw bedrijf! En wanneer mensen weten met wie ze te maken hebben, wat jouw verhaal is, zal je ook veel beter jouw ideale klant aanspreken en neemt het vertrouwen toe. 

Fotografie speelt al een lange tijd een grote rol in mijn leven. Ik ben begonnen als lifestyle fotograaf en fotografeerde met name gezinnen en newborns, maar ik voelde dat dit niet helemaal meer paste bij mij. Terwijl de liefde voor fotografie bleef. Er ontbrak iets, maar wat? Terwijl ik zelf zocht naar de identiteit van mijn bedrijf, wist ik het: ik wil andere creatieve ondernemers helpen hun identiteit vast te leggen, als kracht van hun bedrijf.

Hoe het allemaal begon...

ONTDEK HET AANBOD

Als branding fotograaf leg ik jou precies vast zoals je bent. Want dát is jouw kracht. En daarom vind ik kennismaken zo belangrijk. Ik wil je van tevoren leren kennen, zodat ik een goed beeld krijg van jou en jouw bedrijf. 

Na onze kennismaking gaan we het concept van jouw branding fotoshoot verder uitwerken. Dit doen we door een gezamenlijk Pinterest-bord te maken. Hierop verzamelen we inspiratie, zoals poses en settingen. Ook stellen we een lijst samen met alle musthaves voor de shoot; denk aan accessoires en attributen die passen bij jou en jouw bedrijf. Ben je bijvoorbeeld gek op koffie en veel onderweg? Neem je favoriete thermoskan mee naar de shoot. Of werk jij vaak met post-its om overzicht te creëren? Dan zorgen we voor een locatie met een kale muur, waarop je ze kunt plakken. Door vooraf goed na te denken over welk verhaal jij wilt vertellen, wat jij wilt uitstralen en jouw manier van werken, gaan de foto’s precies passen bij jouw persoonlijke branding. Jouw soul & story.

Samen zoeken we naar een geschikte locatie en leggen we de datum vast. Tijdens de branding fotoshoot zorg ik ervoor dat jij je helemaal op je gemak voelt, zodat je echt jezelf kunt zijn. Dit maakt de foto’s natuurlijker, persoonlijker én krachtiger. Ik geef je tips tussendoor, we kletsen wat... we maken er gewoon een gezellige fotoshoot van, no worries!

Mijn werkwijze

Met Souls & Stories Photography leg ik jou en jouw verhaal vast in foto’s voor een krachtigere én persoonlijkere uitstraling van jouw bedrijf. Want jij bént jouw bedrijf!

a) Canon
b) Nikon
c) Sony

6. Ik schiet foto's met:

Bron (The Bridge)

5. Mijn favoriete serie:

a) Nederland
b) Kaapverdië
c)  Aruba

4. de mooiste plek waar ik ooit BEN GEWEEST:

In de zomer buiten ontbijten in de zon

3. Mijn kleine gelukje in het leven:

a) Skydiven
b) Eilandhoppen in Griekenland
c)  Roadtrip door Amerika

2. de nr. 1 op mijn bucketlist:

a) Pizza
b) Kaas
c)  Snoep

1. Waar mag je me altijd voor wakker maken?

Leer me kennen

Quiz time!

@soulsandstories.nl

Volg me op instagram

Contact

Portfolio

Aanbod

Over

HOME

Website Assets-Arch Outline