Met branding fotografie laat je niet alleen zien wát je doet als bedrijf; je laat zien wie erachter zit. Hierdoor neem je jouw ideale klant mee in jouw verhaal. 

Met een branding fotoshoot maken we jouw bedrijf persoonlijker, waardoor jij beter jouw ideale klant kunt aanspreken.

Jouw identiteit zetten we in als krachtig unique selling point, waarmee jij je onderscheidt van andere bedrijven.

Door vooraf kennis te maken en de branding fotoshoot door te spreken, krijg je precies de foto’s die passen bij jou en jouw bedrijf. 

Als creatieve ondernemer is het belangrijk om jouw producten onder de aandacht te brengen, zodat mensen weten wat je verkoopt. Maar hoe zit het met de identiteit van jouw bedrijf? Met wíe het verkoopt? Ik help je om jouw persoonlijkheid krachtig in te zetten als unique selling point van jouw bedrijf! 

Dit kan je van mij verwachten

01

Bekijk de details

Ben je een startende ondernemer en wil je gelijk sterk beginnen met jouw bedrijf? Of is jouw beeldmateriaal toe aan vernieuwing? Dan is Shining Story wat voor jou! Nadat we elkaar online hebben gesproken, maken we een moodboard en stellen we een lijst samen met alle musthaves voor de shoot. We gaan een uur shooten op een locatie naar keuze en je kunt wisselen van outfit. Zo kun je (weer) even vooruit met voldoende afwisseling!

BOEK NU

- Online kennismaking
- Gepersonaliseerd Pinterest-moodboard en musthave-lijst
- 1 uur shooten
- 1 locatie
- 2 outfits.
- 30 hoge- & web-resolutie foto’s, 15 per outfit. 
Via een online galerij kun je zelf de foto’s uitkiezen die je wilt hebben


* Exclusief btw, reiskosten en locatiekosten.


€275 *

Shining Story

02

Bekijk de details

Wil je krachtig beeldmateriaal voor jouw online contentstrategie? En wil je voldoende kunnen afwisselen op social media en op je website? Kies dan voor Strong Story. Je ontvangt 60 foto’s in vier verschillende outfits en op twee verschillende locaties! Zo heb je genoeg keuze, laat je meer van jezelf zien en maak je jouw branding persoonlijker. Vóór de branding fotoshoot maken we even kennis, creëren we een moodboard en stellen we een lijst samen met alle musthaves.

BOEK NU


Online kennismaking
Gepersonaliseerd Pinterest-moodboard en musthave-lijst
3 uur shooten
2 locaties.
4 outfits
60 hoge- & web-resolutie foto’s, 15 per outfit

Via een online galerij kun je zelf de foto’s uitkiezen die je wilt hebben.


* Exclusief btw, reiskosten en locatiekosten.

€495 *

Strong Story

03

Bekijk de details

BOEK NU

Wil jij het hele jaar door goede foto’s die passen bij jouw soul & story? En wil je kunnen afwisselen per seizoen? Dan is Seasonal Story een goede keuze! Dit bevat twee keer per jaar de Strong Story-fotoshoot; een fotoshoot in de lente/zomer en een fotoshoot in de herfst/winter. Van telefoontjes plegen op een zonnig terras tot aan werken met een warme chocomelk bij de open haard. Vooraf denken we alvast na over de invulling van de twee fotoshoots en maken we hiervan een moodboard, zodat ze mooi op elkaar aansluiten en jouw branding versterken. 


Online kennismaking
Gepersonaliseerd Pinterest-moodboard en musthave-lijst
3 uur shooten, per shoot
2 locaties per shoot
4 outfits per shoot
120 hoge- & web-resolutie foto’s, 15 per outfit. 
Via een online galerij kun je zelf de foto’s uitkiezen die je wilt hebben.


* Exclusief btw, reiskosten en locatiekosten.

€795 *

Seasonal Story

MARIËLLE - GRAPHICS BY MARIËL

''Op de dag zelf voelde ik me gelijk op mijn gemak bij Iris, ze heeft leuke ideeën, is creatief in haar manier van fotograferen! Toen de eerste beelden als sneek peak binnen kamen was ik gelijk verkocht. Al met al, echt een aanrader!’'

MAIKE - HET TEKSTVELD

''Tijdens de shoot was het erg gezellig en stelde Iris mij ontzettend op mijn gemak. Ik vind het zo belangrijk om een goede klik te hebben met de fotograaf! Ik ben echt heel erg blij met het eindresultaat!''

Bedankt voor je berichtje! Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Let's do this

@soulsandstories.nl

Volg me op instagram

Contact

Portfolio

Aanbod

Over

HOME

Website Assets-Arch Outline